Stránky

úterý 18. června 2013

Nábytek pro osmáky

Tak jsem opět brouzdala po netu a objevila jsem "nábytek pro hlodavce", který prodávají v jednom eshopu viz: http://akvariumkobolka.sk/drobne-hlodavce/.
Tak jsem začala přemýšlet, co by se dalo vyrobit pro ty naše osmáky... Po chvilce uvažování mě napadl stůl a židle a že by z toho pak mohly být super fotky, jak osmáci sedí u stolu a něco dobrého jedí...

Od myšlenek jsem přešla k činům a vytvořila předběžný návrh:
Když byl hotový tento návrh, zajelo se do OBI (v uších mi neustále zní reklama: "Když nevíte co by, najdete to v OBI") a nakoupil se potřebný materiál... Kousek překližky, hranolek 10x10x70, hranolek: 15x15x70 a šprušle Ø 6 mm.

O víkendu se jelo na chalupu, potřebný materiál se nařezal dle schématu: 



Vše se pěkně slepilo Herkulesem (kvalitní netoxické lepidlo na dřevo), pak se zaoblily všechny hrany a rohy a na židličky jsem udělala potah ze starých roztrhaných riflí a zde je výsledek:



Původně jsem myslela, že bude mnohem náročnější naučit Bena a Myšutku sedět pěkně u stolu, ale byla jsem naprosto překvapená, jak jim to krásně šlo již po pár minutách:




Stačilo jen nasypat do mističek dobrůtky, vysvětlit že na stole se prostě nesedí a umístit mezi ně přepážku, protože prostě nesnesou nikoho poblíž své misky...


Nakonec jsem musela natočit i roztomilé video:


Žádné komentáře:

Okomentovat